روحانی در جمع اساتید و دانشجویان ایرانی مقیم آمریکا:

در چارچوب منافع ملی با دنیا تعامل می کنیم

سپر ایران در برابر تفرقه‌افکنی دشمن

هر جامعه‌ای اشتراکات و اختلافاتی دارد اما زمانی که دشمن درصدد ایجاد اختلاف و متشتت کردن جامعه است، باید اختلافات را کنار گذاشت و بر اشتراکات تاکید کرد این هم عاقلانه و هم دربرگیرنده منافع ملی است؛ لذا نباید از این مسائل غافل شویم.البته آنچه مسلم است، دشمن در جنگ ۱۲ روزه متحمل خسارات فراوانی هم از جهت اعتبار و هم دیگر خسارات شد و به همین دلیل خواهان آتش‌بس شد.البته آتش‌بس به این معنی نیست که دشمن از عداوت با ایران دست کشیده بلکه میدان را تغییر داده است.
کد خبر: ۱۵۱۰۹۰۲
نویسنده عباس سلیمی‌نمین | تحلیلگر مسائل سیاسی

 
وقتی در برخورد سخت به نتیجه نرسید و به اهداف مدنظرش دست پیدا نکرد، صفحه جدیدی باز شد و آن این‌که همه توانمندی‌های جریان‌های نژادپرست و حامیان غربی در مسیر ایجاد اختلاف در جامعه ایران فعال شد.همان‌طور که می‌دانید، از زمان آغاز استعمار در ایران، سازمان‌های مخفی، شکل گرفت سازمان‌های جهانی در ایران فعالیت پنهانی خود را گسترش داده‌اند. همه اینها، اعم از رسانه‌ها، نیروهای آشکار و نهان، فعال شدند.تردیدی نیست که غرب حامی نژادپرستی، دارای کارتل‌های بزرگ رسانه‌ای است که حاضر هستند موج‌سازی و جریان‌سازی کنند.
طبیعتادرمقابل این نوع هجمه،نباید این‌گونه تلقی شودکه جنگ به پایان رسیده‌ومشکلی نیست که اختلافات رامطرح و ضعف‌های‌مان را بررسی کنیم، استدلال این‌که چون جنگ تمام شده باید نقاط ضعف را بهانه قرار داد، استدلال غلطی است؛ چراکه جنگ هنوز پایان نیافته بلکه ابزارها و روش‌های آن تغییر کرده و حتی در برخی‌ موارد مؤثرتر و مخرب‌تر شده است. این نکته‌ای است که باید به آن توجه داشت: دشمن برای نابودی ایران آمده بود اما موفق نشد و این شکست را باید در صحنه‌ای دیگر جبران کند. ما باید هوشمندانه رفتار کنیم و با حفظ هوشمندی خود، دشمن را در این صحنه هم ناکام کنیم.
این نکته را مردم به‌خوبی درک می‌کنند اما متاسفانه گروه‌های سیاسی کمتر متوجه می‌شوند. گروه‌های سیاسی بعضا به لحاظ رشد فکری، عقب‌تر از توده‌ها هستند. مردم ایران زمانی که احساس خطر برای کیان کشورشان کنند، مخلصانه عمل می‌کنند و از هر مسأله‌ای که منجر به اختلاف شود، پرهیز می‌کنند اما برخی گروه‌های سیاسی، به محض مشاهده کوچک‌ترین مشکلی در جامعه، به‌دنبال امتیازگیری هستند. به عنوان مثال، اگر قبلا خطایی مرتکب شده باشند و برخی از هم‌حزبی‌های آنها دچار محدودیت قانونی شده‌ باشند به محض بروز مسأله‌ای جدید، تلاش می‌کنند خطای خود را توجیه کنند؛ بدون این‌که هزینه‌ای برای آن بپردازند.این‌ نوعی فرصت‌طلبی است و شایسته جامعه ما نیست. باید در نظر داشته باشیم که منافع ملی را هرگز قربانی گرایش‌های حزبی و گروهی نسازیم؛ زیرا که هر نوع فرصت‌طلبی در این شرایط گناهی نابخشودنی خواهد بود.
در جامعه ما، همه کسانی که فعال هستند، باید نسبت به تهدیدات آگاه و هوشمند باشند. بدانند که دشمن هرگز نمی‌خواهد مردم ایران قدرتمند باشد چراکه با تمامیت فدرت در ایران سر ستیز دارد. 
ملت ایران بارها نشان داده‌ که توانمندی‌های فراوانی دارد و این توانمندی‌ها می‌تواند قدرت ملی را تضمین کند. دشمن صراحتا بحث تجزیه ایران را مطرح می‌کند، در واقع نابودی قدرت در ایران را دنبال می‌کند. این باید به‌عنوان یک هشدار جدی برای ما تلقی شود که بعضا در بیان دشمن به‌صراحت عنوان می‌شود.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها